Termeni si conditii

S.C. OVEAUTO S.R.L. este un parc auto ( AUTOHAUS ) avand o gama diversificata de peste 70 de autoturisme in permanenta pe stoc, va ofera posibilitatea de a achizitiona un autoturism, cu plata pe loc,prin transfer bancar,card,sau printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de marca sau vechimea autoturismului dorit,in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului. Asiguram servicii profesionale prin care garantam posibilitatea ca dumneavoastra sa deveniti proprietarul unui automobil performant, fara nici un risc. Suntem direct importatori de autoturisme rulate din Austria si Germania, direct de la proprietari, cu carte de service si km reali. Odata cu achizitonarea autoturismului, se vor pune la dispozitie toate documentele si informatiile necesare pentru inmatricularea definitiva in Romania, a autoturismului cumparat. Oferim asistenta in vederea inmatricularii definitive in Romania.
Va oferim posibilitatea de a cumpara un autoturism printr-un sistem avantajos de rate fixe, indiferent de vechimea autoturismului dorit, cu aprobare in maxim 2 ore. Contractul de leasing se incheie la sediul parcului auto, cu un avans cuprins intre 0% si 30% din valoarea autoturismului. – Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit – Puteti avea si alte credite – Sunt acceptate persoanele aflate la pensie – Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne – Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate – Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 0%-30% – Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 0%-30%
Credit prin banca BT ( Banca Transilvania ) Creditul se aproba in maxim 2 ore. Detalii: – Avans optional. – Varsta 21-69 ani. – Credit cu verificare la ANAF. – Cetatean roman cu acte valabile. – Sa nu figurati in baza de date la Biroul de Credit. – Sa nu aveti alte credite sau daca aveti salariul sa poata acoperi si la alte credite. Important: Acesta este un credit auto, ratele nu se stabilesc la telefon, se stabilesc la sediul firmei de pe Strada Plopului nr.10-12 Sacalaz, dupa ce datele Dvs sunt introduse in sistem, in functie de venit, valoarea autoturismului si perioada de creditare se vor stabili ratele lunare. Nou: Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza de cel putin o luna sau care detin firma SRL si doresc sa isi cumpere un autoturism in rate.
Credit prin alte institutii bancare care au conditii de creditare mai flexibile. Detalii: – Avans obligatoriu, intre 10-30% din valoarea autoturismului. – Varsta 18-69 ani. – Credit cu verificare la ANAF. – Cetatean roman cu acte valabile. – Puteti figura in baza de date la Biroul de Credit. – Puteti avea si alte credite. – Sunt acceptate persoanele aflate la pensie . – Sunt acceptate veniturile din chirii si diurne. – Sunt eligibile pentru finantare si persoanele care lucreaza in strainatate. – Leasing pentru Persoane Fizice cu avans intre 10%-30% – Leasing pentru Persoane juridice cu avans intre 10%-30%
Foarte simplu si sunt necesare doar cateva conditii decente: Sa ai peste 18 ani si cel mult 69 ani. Cetatean roman cu carte de identitate si permis de conducere. Ai ales mașina dorita. Se acorda imprumuturi garantate auto pentru sume intre 5000 – 45.000 RON pe o perioada intre 6 si 60 de luni. Daca nu dispuneti de intreaga suma necesara pentru achizitia autoturismului dorit nu va faceti probleme, va sprijinim in obtinerea unui credit auto avantajos cu rate fixe. Creditul se aproba in maxim 2 ore indiferent de marca sau vechimea autoturismului dorit. In cazul in care indepliniti conditiile de mai sus, va asteptam la sediul nostru de pe Strada Plopului nr.10-12 Sacalaz pentru a alege o masina si pentru o simulare sau pentru a aplica la credit. SC OVEAUTO SRL nu garanteaza ca veti primi imprumutul si se absolva de orice vina in cazul aparitiei unor litigii cu institutia financiara.
Pentru toate autoturismele noastre oferim GARANTIE pe o perioada de 3 LUNI fara limita de KM, indiferent de vechimea autoturismului si fara nici un cost suplimentar din partea cumparatorului.
Daca doriti sa schimbati masina cu una rulata mai noua, noi va oferim posibilitatea sa ne-o vindeti pe cea veche prin serviciul BUY-BACK. Foarte multi clienti doresc sa-si schimbe autoturismului actual pentru ca nu le mai satisface pretentiile si necesitatile sau pur si simplu pentru ca isi doresc alta masina mai noua, cu mai multe dotari. In acest sens, OVEAUTO va poate ajuta sa va schimbati masina actuala cu una rulata mai noua, verificata si cu garantie 3 luni. Cum functioneaza serviciul BUY-BACK 1. Va evaluam autovehiculul iar in functie de starea tehnica si vizuala, de rulaj, dotari, motorizare si an de fabricatie va propunem un pret onest corelat cu celelalte preturi de pe piata. 2. Ramane doar ca Dvs sa va alegeti o masina din parcul nostru auto si sa achitati diferenta pana la pretul masinii pe care doriti sa o achizitionati cash sau printr-un sistem avantajos de rate fixe. Pe scurt: Veniti la noi cu masina veche si puteti pleca cu o masina rulata mai noua, cu garantie, la alegere din parcul nostru de Auto Rulate. Acte necesare: Certificat de atestare fiscala in original, ITP si asigurare valabile. Carte de identitate si talonul de inmatriculare. Doriti sa va schimbati autoturismul actual si va tenteaza o masina din oferta noastra de auto rulate? Sistemul Buy-Back poate fi solutia ideala pentru Dvs. Oferta noastra de auto rulate este foarte bogata, avem in permanenta pe stoc o gama diversificata de peste 70 de autoturisme, astfel incat este imposibil sa nu gasiti un model care sa va placa. Autoturismul oferit de noi va avea garantie 3 luni si este verificat de specialistii nostri. Gata cu timpul pierdut si banii aruncati pe anunturi pentru a vinde masina cea veche si sa cumparati alta. Prin sistemul Buy-Back totul se rezolva intr-o singura zi.